Cursusnummer:
U616.25.4

Asian Streetfood

In een willekeurige Aziatische stad of dorp is er altijd wel een eethuisje of kraampje die snacks verkopen. Een snelle hap voor de gehaaste mens of voor iemand die minder geld te besteden heeft. Veel van die snacks hebben  internationaal hun populariteit verworven, maar hun oorsprong is diep geworteld in de Aziatisch cultuur. Bijvoorbeeld de Vietnamese loempia, Japanse Gyoza of de Samosa.

In deze workshop ga je diverse gerechten zelf bereiden.

  • 1 sessie van 3 uur Toon details
    • 1: dinsdag 18 nov 2025 - 19:00 – Uden - Eigen Herd – Keuken
  • € 55,00
  • Octo Tetelepta
  • Boeken gebruikt: 1 Toon boek-info
    • Niet van toepassing
  • Uden - Eigen Herd Toon adres-info
    • Kookworkshop

      Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis.

      Vergeet niet een schort én theedoek mee te nemen. En een bakje voor de ‘left-overs’.

Startdatum
Lesvorm