Inschrijfformulier

Geen bestellingen

Boeken bij taalcursussen

Bij de meeste taalcursussen heb je boeken nodig. De prijs van de boeken is niet bij de cursusprijs inbegrepen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van de boeken, tenzij anders is aangegeven.
Wij verzoeken je vriendelijk deze boeken pas te bestellen nadat je, van ons een mail hebt ontvangen dat de cursus definitief doorgaat. 

Je kunt de boeken op de volgende manieren kopen of bestellen:

  • Bestellen via de boekhandel. In Oss kun je boeken kopen en bestellen bij Boekhandel Derijks, Walstraat 8 te Oss. Telefoon: 0412 622 431 of  https://libris.nl/derijks
     
  • Bestellen via Intertaal. Bestel je je boeken bij Intertaal dan ontvang je bij veel boeken een korting. Op de speciale pagina voor Volksuniversiteit Oss van Intertaal vindt je een boekenlijst. www.intertaal.nl (niet voor alle boeken). Kies de boeken die je nodig hebt. De korting wordt automatisch verrekend.  Klik op 'bestellen' en log in of maak een account aan door alle gegevens in te vullen en reken af. Nadat je hebt besteld, heb je de boeken, indien op voorraad, snel in huis. Houd er rekening mee dat er wel portokosten in rekening gebracht kunnen worden. 
  • Bestellen online bij een leverancier naar keuze: let op de ISBN-nummers bij het bestellen!
     

Andere lesmaterialen
Bij de cursus staat vermeld welke extra kosten er zijn aan ander lesmateriaal zoals extra kopiën, readers, etc. Deze kosten die naast de cursusprijs staan dient u bij de 1e les contant en gepast te betalen aan de docent.