Course number:
U622.25.4

Koreaanse Keuken

Ben je benieuwd naar de smaken en tradities van de Koreaanse keuken?
Tijdens deze kookworkshop van 3 uur maak je kennis met de basis van deze veelzijdige en smaakvolle eetcultuur. Van de pittige fermentatie van kimchi tot hartige gerechten als bibimbap en pajeon (hartige pannenkoek), je leert stap voor stap hoe je authentieke Koreaanse gerechten bereidt.

Onder begeleiding van een ervaren docent ga je zelf aan de slag met verse ingrediënten en typisch Koreaanse smaakmakers zoals gochujang (chiliepasta), sesamolie en sojasaus.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als hobbykoks.
Aan het eind van de avond genieten we samen van onze creaties.

  • 1 session of 3 hrs Show details
    • 1: Thursday 6 Nov 2025 - 19:00 – Uden - Eigen Herd – Keuken
  • €55.00
  • Octo Tetelepta
  • Books used: 1 Show book info
    • Niet van toepassing
  • Uden - Eigen Herd Show address info
    • Kookworkshop

      Aan het einde van de kookworkshop is er gelegenheid om gezamenlijk de gerechten te proeven. De recepten krijg je mee naar huis.

      Vergeet niet een schort én theedoek mee te nemen. En een bakje voor de ‘left-overs’.

Course start
Lesvorm