Zakelijke markt
Werken en leren gaan bij ons hand in hand

De wereld is volop in beweging. Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en organisaties moeten zich blijven ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat u of uw medewerkers daarin mee kunnen.

VUOss is gespecialiseerd in volwasseneneducatie. We hebben een rijk aanbod aan cursussen, trainingen en workshops, die zonder uitzondering laagdrempelig en praktijkgericht zijn. Bovendien geloven we in maatwerk: leren en werken gaan bij ons hand in hand. Zo faciliteren we groei: van uw medewerkers en van uw organisatie.

Wij begrijpen dat u specifieke eisen stelt aan wat u, of uw medewerkers gaan leren. Met een maatwerk training leert u precies datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. De wensen van uw organisatie worden tijdens een gesprek besproken en tot concrete leerdoelstellingen geformuleerd. Tussentijdse evaluatie zorgt ervoor dat wij continue de voortgang bewaken. Onze maatwerk trainingen zijn gericht op medewerkers, die hun kennis en vaardigheden op specifieke terreinen willen vergroten.

De voordelen van Maatwerk bij VUOss
  • de training is volledig afgestemd op uw organisatie en/of branche
  • alle medewerkers in een keer op het gewenste niveau
  • u bepaalt zelf de data en tijdstippen; tijdens werktijd of daarbuiten
  • u bepaalt zelf de locatie; incompany, bij ons op locatie of elders

  • Mocht u interesse hebben in een van onze maatwerk trainingen of u wilt meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, dan contact met ons op:
    www.VUOss.nl / 0412-690826