Zakelijke markt
Volksuniversiteit Oss is gespecialiseerd in volwasseneducatie. Cursussen, trainingen en workshops worden gegeven door tientallen hoogopgeleide, gekwalificeerde en ervaren docenten. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van lessen op maat, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wij begrijpen dat u specifieke eisen stelt aan wat u, of uw medewerkers, gaan leren. In ons reguliere cursusaanbod wordt uitgegaan van een algemeen lesprogramma. Met een maatwerkcursus leert u precies datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. De wensen van uw organisatie worden vooraf tijdens een intakegesprek volledig afgestemd en tot concrete leerdoelstellingen geformuleerd. Tussentijdse evaluatie zorgt ervoor dat wij continue de voortgang bewaken. Onze maatwerkcursussen en trainingen zijn gericht op uw medewerkers, die hun kennis en vaardigheden op specifieke terreinen willen vergroten. Wanneer de training is afgerond vindt er een evaluatiegesprek met de opdrachtgever plaats. Cursussen zijn immers niet bedoeld als ad hoc gebeuren, maar zullen bij een structurele inzet ten goede komen aan het rendement van uw medewerkers en daarmee van uw organisatie.

De voordelen van onze maatwerkcursussen zijn:
* De training is volledig afgestemd op uw organisatie
* Planning cursusdata op de voor u meest geschikte momenten
* U bepaalt zelf het niveau en de inhoud van de cursus in samenspraak met onze docent
* U brengt uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau

De trainingen kunnen incompany gegeven worden. De training vindt dan in uw bedrijf plaats. Zo heeft u geen extra reistijd voor uw medewerkers. Wel zo efficiënt!
Mocht u niet over een passende ruimte beschikken, dan verzorgen wij de training graag in één van onze moderne lokalen in het gebouw aan de Kruisstraat in Oss.

Mocht u interesse hebben in een van onze maatwerktrainingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met onze accountmanager Hanneke Latijnhouwers. Zij is te bereiken via 0412-690826 of via info@vuoss.nl.