Zakelijke markt

Volksuniversiteit Oss is gespecialiseerd in volwasseneducatie. Cursussen, trainingen en workshops worden gegeven door tientallen hoogopgeleide, gekwalificeerde en ervaren docenten. Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren van lessen op maat, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Wij begrijpen dat u specifieke eisen stelt aan wat u, of uw medewerkers, gaan leren. In ons reguliere cursusaanbod wordt uitgegaan van een algemeen lesprogramma. Met een maatwerkcursus leert u precies datgene wat nodig is om optimaal te kunnen functioneren. De wensen van uw organisatie worden vooraf tijdens een intakegesprek volledig afgestemd en tot concrete leerdoelstellingen geformuleerd. Tussentijdse evaluatie zorgt ervoor dat wij continue de voortgang bewaken. Onze maatwerkcursussen en trainingen zijn gericht op uw medewerkers, die hun kennis en vaardigheden op specifieke terreinen willen vergroten. Wanneer de training is afgerond vindt er een evaluatiegesprek met de opdrachtgever plaats. Cursussen zijn immers niet bedoeld als ad hoc gebeuren, maar zullen bij een structurele inzet ten goede komen aan het rendement van uw medewerkers en daarmee van uw organisatie.

De voordelen van onze maatwerkcursussen zijn:
* De training is volledig afgestemd op uw organisatie
* Planning cursusdata op de voor u meest geschikte momenten
* U bepaalt zelf het niveau en de inhoud van de cursus in samenspraak met onze docent
* U brengt uw medewerkers in één keer op hetzelfde kennisniveau

De trainingen kunnen incompany gegeven worden. De training vindt dan in uw bedrijf plaats. Zo heeft u geen extra reistijd voor uw medewerkers. Wel zo efficiënt!
Mocht u niet over een passende ruimte beschikken, dan verzorgen wij de training graag in één van onze moderne lokalen in het gebouw aan de Kruisstraat in Oss.

Mocht u interesse hebben in een van onze maatwerktrainingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neem dan contact op met onze accountmanager Hanneke Latijnhouwers. Zij is te bereiken via 0412-690826 of via info@vuoss.nl.

Trainingen

Onderstaande trainingen zijn een selectie uit ons aanbod. Wij leveren graag een maatwerk-training voor u. Klik voor meer informatie op onderstaande trainingen.

Computervaardigheden - Outlook
Computervaardigheden - Excel
Computervaardigheden - Prezi
Computervaardigheden - PowerPoint
Computervaardigheden - Visio
Computervaardigheden - Word
Taaltrainingen
Telefonische vaardigheden en technieken
Nederlands voor anderstaligen - NT2
Interne communicatie
Foutloos Nederlands schrijven
Social media
Zakelijk LinkedIn
Sneltypen
ReferentiesBruynzeel Storage Systems BV
Verhelderend en altijd met veel geduld. De cursus Zakelijk Engels van Volksuniversiteit Oss werpt direct zijn vruchten af door de snelle toepasbaarheid in de praktijk. Maar ook na de cursus sta je er niet alleen voor; praktische tools die overhandigd zijn tijdens de les met mooie woorden en zinnen helpen mij iedere dag bij een afwisselend schrijven in Zakelijk Engels. Dit houdt het boeiend en stimuleert om nog iedere dag bij te leren.'
IBN
'Enkele medewerkers van IBN hebben onlangs een praktische cursus Telefonische Vaardigheden bij de Volksuniversiteit Oss gevolgd. Men was unaniem zeer te spreken over de kwaliteit van deze cursus, en dan met name over de professionaliteit van de cursusleider. Zij was in staat om praktijk en theorie met elkaar te combineren, met daarbij veel aandacht voor de individuele leerdoelen en -wensen!'
Gazprom Energy
‘In oktober van 2013 hebben wij met meerdere collega’s een training gevolgd voor het werken met het programma Excel. In verband met het niveauverschil van de verschillende deelnemers, was onze groep opgesplitst in twee groepen. We hebben de begeleiding vanuit de Volksuniversiteit Oss met betrekking tot de planning van de cursus en alle praktische zaken daar omheen als prettig ervaren. De docent was zeer kundig en had een leuke manier van ‘lesgeven’. Mochten wij in de toekomst andere cursussen/trainingen organiseren, dan zullen wij zeker de Volksuniversiteit Oss weer benaderen.’
Brabant Zorg
Met de kennis die ik tijdens de training Excel voor gevorderden heb opgedaan, kan ik mijn werk een stuk sneller en eenvoudiger doen. Deze docent is een echte expert op dit gebied.


Daikin Chemical Netherlands B.V.
Een cursus gericht op de kennis en cursusbehoefte van de persoon in een eigen omgeving.
Een op maat afgestemde cursus waarbij een goede balans wordt gemaakt tussen de aanwezige cursisten en cursus

Wanneer je Engels op een leuke, inhoudelijke en werk/vakgerichte wijze wilt leren, is de Volksuniversiteit Oss e.o. zeker iets voor u!

Onze cursus Engels voor gevorderden was goed op maat verzorgd. Ondanks de verschillende niveau's binnen de groep is er voor ieder een interessante cursus uitgekomen waar we veel van geleerd hebben. Ook over de docente zijn wij heel tevreden.MSD-Oss
Marie-Laurence Baille (employee, MSD-Oss):
I really appreciated this cursus. My goal was to develop understanding, speaking and writing in Dutch both for business and everyday life ‘s purposes. I enjoyed the teaching style alternating lessons, little games, speaking exercises , writing and listening homeworks in order to develop all aspects of the Dutch language. I was highly satisfied because all my goals were achieved and also had a lot of fun.

Craig Bentham (employee, MSD-Oss):
I would like to thank the volksuniversiteit-Oss for organizing the language training for us on-site at MSD in Oss.
‘With this training we are very satisfied with the level we have reached in our Dutch language skills.
This training has built for us more confidence in the use of the language and in particular:
• enabled communications with work colleagues
• enriched our conversations with friends & family
• broadened our understanding of Dutch culture

We found the class was friendly and interactive and we would like to thank the teacher for being always supportive and encouraging.’

‘Gezellig, Uitdagend en Aanmoedigend.
Met deze cursus zijn we heel tevreden. We kunnen met onze collega’s beter communiceren en over Nederlandse cultuur meer begrijpen.’