Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 330.23.4

Chat GPT

Chat GPT
Cursuscode: 330.23.4

Chat GPT. Je kan er als bedrijf niet omheen. Als je efficiënter om wilt gaan met jouw tijd en energie dan is het belangrijk om dit programma te ontdekken. Want het helpt je bijvoorbeeld om creatiever te zijn, om sneller te worden, om beter te schrijven. Tenminste…. Als je weet wat je doet. Want ChatGPT kan ook dingen zeer stellig zeggen, terwijl ze totale onzin zijn.

In deze workshop ga je zelf aan de slag zodat je ontdekt waarvoor jij dit hulpmiddel kan gebruiken. Je leert om de juiste vragen te stellen, die je helpen om te groeien. Of het nu gaat op het gebied van contentcreatie, social media content of het schrijven van nieuwsbrieven. Of voor een van de vele andere toepassingen die mogelijk zijn. Je ontvangt alle handvatten zodat je direct aan de slag kan.

Aanvullende informatie:
Deze workshop gaat over het zakelijke gebruik van Chat GPT. Dus zowel voor ondernemers als ook voor ondernemende werknemers die hier meer over willen leren.  

Neem voor deze bijeenkomst je eigen laptop mee.

Donderdag 2 november 2023
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 29,00
Mw. A.N.C. (Annelou) van Noort-van Veghel
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)

Neem je eigen laptop mee, want je gaat direct ook zelf aan de slag.

19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.N.C. (Annelou) van Noort-van Veghel
A.N.C. (Annelou) van Noort-van Veghel
Annelou is specialist en gedragsexpert in financiële opvoeding en educatie. Met het ontwikkelen van educatieve lesmaterialen, e-books en het geven van lezingen, trainingen en workshops geef ik kinderen/jongeren (4 t/m 24 jaar) én de ouders slimme tools en praktische tips voor een gezonde portemonnee en spaarpot. Zo heeft ze haar eigen platform 'MoneyRebels', waar men terug kan met financiële vragen. Daarnaast is ze actief met Art of business, waarmee ze zich richten op vrouwelijke ondernemers. Bij Volksuniversiteit Oss heeft Annelou al diverse uiteenlopende cursussen gegeven voor ondernemers. Ze gelooft in samenwerking, omdat je samen altijd verder komt dan alleen.