Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 450.21.2

Klankbeleving

Klankbeleving
Cursuscode: 450.21.2

Kom heerlijk ontspannen en laat je door de klanken van inheemse instrumenten meenemen op reis. Denk aan een sjamanentrommel, klankschalen, gong, koshi's, RAV vast drum, oceandrum en sansula. De trillingen van klankschalen op je lichaam hebben een zuiverende werking.

We starten met een korte geleide meditatie om de dag tot dan toe achter te laten en bewust te worden van je lichaam. Vervolgens bespelen we diverse instrumenten waardoor je lichaam en geest verder zullen ontspannen. We eindigen met een kopje thee.

Met als extra gratis optie tijdens de klankbeleving: een intuïtieve healing! We maken daarbij o.a. gebruik van Reiki en Reconnective healing. Hierbij ga je ontvangen wat je op dat moment nodig hebt. Je hoeft hiervoor niets te doen of kunnen, je mag het gewoonweg laten gebeuren.

Tijdens deze anderhalf uur durende workshop mag je liggend of zittend op een matje genieten van deze unieke beleving. Voor een matje, deken en kussentje wordt gezorgd, evenals een kopje thee om het laatste kwartier weer aan te komen in het hier en nu. Omdat we op yogamatjes liggen kan je voor extra comfort een extra matje / deken meenemen.

De klankbeleving is niet geschikt voor mensen met een pacemaker.


Vrijdag 21 mei 2021
1 workshop van 1,5 uur aanvangstijd 10:30
Prijs: € 25,00
Dhr. F. (Floris) van Berkel, Dhr. E. (Emile) Wijnen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
10:30 - 12:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F. (Floris) van Berkel
F. (Floris) van Berkel
Ik leef mijn natuurlijke ritme wat nu behelst dat ik Tai Chi en Qi Gong lessen in Den Bosch, Zaltbommel, Heesch en Utrecht geef. Je kan het zien als Mindfulness in beweging. Tevens kan je bij me terecht voor een individuele sessie. Denk daarbij aan massage, coaching en/of info over leven van licht. Het leven is een verrassing en door zonder weerstand alles aan te gaan is het voor mij gezond en gelukkig leven!
E. (Emile) Wijnen
E. (Emile) Wijnen
Ik faciliteer knuffelworkshops in Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Hierin kom je door middel van gestructureerde oefeningen in verbinding met anderen. Dit alles wordt neergezet in een veilige setting, waarbij je wordt uitgenodigd je verlangens te uiten en eigen grenzen op te merken en aan te geven. Ook bied ik individuele knuffelsessies aan. De wereld een stukje mooier maken door mensen met elkaar te laten verbinden. Dat is waar ik blij van word.