Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 470.23.1

Achtergronden van de Homeopathie

Achtergronden van de Homeopathie
Cursuscode: 470.23.1

Als je geïnteresseerd bent in wat bredere informatie over de geschiedenis van de homeopathie en de uitgangspunten en filosofie van deze geneeswijze, dan is deze cursus wellicht iets voor jou.

We staan stil bij wat ziekte en genezing inhouden in het licht van de reguliere geneeskunde en van de homeopathie. Ook hoor je hoe een homeopathisch consult verloopt, welke klachten homeopathisch te behandelen zijn en welke niet.
Tenslotte komen de mogelijkheden van zelfmedicatie en eenvoudige homeopathische EHBO aan bod. Dit alles op een interactieve manier.  

Maandag 20 maart 2023
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 99,00
Dhr. J.J.M. (Jan) Hoes
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J.J.M. (Jan) Hoes
J.J.M. (Jan) Hoes
Jan Hoes studeerde medicijnen in Nijmegen. Hij werd jeugdarts bij de GGD in Oss, en deed 1 jaar ervaring op als huisarts in Oss. Vanaf 1984 tot 2018 had hij een eigen praktijk als homeopathisch arts in Oss, eerst aan huis en later in het Anton Jurgenhuis. Hij schreef artikelen voor streekblad de Sleutel, en gaf intervieuws over homeopathie aan kranten, tijdschriften en de regionale radio. Ook gaf hij 7 jaar les als docent homeopathie aan de ANZN te Eindhoven en schreef 2 boeken. Nu is hij nog redacteur van het tijdschrift HM van de Koninklijke Vereniging Homeopathie Nederland, en verzorgt artikelen en blogs voor de website van die vereniging. Hij is woonachtig in Oss, gehuwd en heeft 2 zonen en een kleindochter.