Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 410.22.1

Dru Yoga

Dru Yoga
Cursuscode: 410.22.1

In onze hectische maatschappij, waarin veel mensen het uiterste van hun lichaam en geest vergen, is innerlijke rust een groot goed geworden. Om bestand te zijn tegen de dagelijkse werkdruk en uitdagingen van het leven heb je ontspanning nodig. Dat kan je bereiken door middel van yoga. Yoga staat in het teken van verenigen en beheersen, je verbinden met het universele. Door middel van verschillende oefeningen probeer je antwoord te krijgen op essentiële levensvragen. Het belangrijkste is hierbij het bereiken van ontspanning en het leren loslaten.

Er zijn verschillende vormen van yoga. De ene vorm houdt zich meer bezig met speciale lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen en de andere met wat actievere bewegingen diepe ontspanning probeert te bereiken. Dru yoga maakt een verbinding naar het hart. Dru yoga omvat specifieke series oefeningen die energieblokkades opheffen. Zij maken alle lichaamsdelen los. Je maakt dynamische, sielijke en zachte bewegingen. Hierdoor ontstaat de verbinding met de kracht van het hart. Je slaat zo een brug tussen lichaam, hart en ziel.

Dru yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd op lichamelijke conditie.

 

Maandag 31 januari 2022
12 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 119,00
Mw. J. (Annemieke) Lambrechts
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:15
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (Annemieke) Lambrechts
J. (Annemieke) Lambrechts
Annemieke Lambrechts is sinds 1999 verbonden als yogadocente aan de Volksuniversiteit. Zij heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd en heeft een praktijk voor Natuurgeneeskunde en Yoga in Uden.