Cursusnummer:
483.24.1

Long Covid - weg naar herstel

Heb je last van langdurige klachten na het doormaken van Covid-19? Voel je je niet serieus genomen en zoek je een effectieve aanpak? Natuurgeneeskundige Tanja Crabeels begrijpt je situatie maar al te goed, omdat ze zelf Long Covid heeft ervaren en de uitdagingen om zich heen heeft gezien. Deze cursus is een unieke kans om meer te begrijpen over het specifieke behandelplan dat zij heeft ontwikkeld.

De cursus wordt geleid door Long Covid therapeut en ervaringsdeskundige Tanja Crabeels en Paula de Visser van Het Helende Huis in Haps. Samen bieden ze een holistische aanpak om te helpen bij jouw herstel. Tanja Crabeels deelt haar persoonlijke reis en expertise in een boeiende workshop, waarin ze haar specifieke driestappenplan presenteert voor het aanpakken van long covid. Paula de Visser toont hoe je met korte, lichte bewegingen, verspreid over de dag, een start kunt maken met het activeren van je spieren en gewrichten.

Waarom deze workshop:
Tanja’s verhaal begon toen ze voor de tweede keer covid kreeg en zichzelf niet serieus genomen voelde. Na tevergeefs zoeken naar hulp bij artsen, besloot ze zichzelf bij te scholen en haar eigen behandelplan te ontwikkelen. Nu deelt ze deze waardevolle kennis met jou, om samen de uitdagingen van long covid aan te pakken.

Paula deelt graag deze praktische bewegingen om bewegen, zelfs met beperkte energie, voor iedereen toegankelijk te maken. Een extra voordeel van deze methode is het positieve effect op lichaamsprocessen zoals de bloedcirculatie, het zuurstoftransport en de activatie van het zenuwstelsel.

Wat kun je verwachten:

  • Inzicht in Long Covid: Begrijp de complexe aard van long covid en de mogelijke oorzaken.
  • Driestappenplan: Leer het specifieke behandelplan dat Tanja heeft ontwikkeld en met succes toepast.
  • Leefstijlaapassingen: Ontdek waarom het aanpakken van leefstijl cruciaal is voor een stabiel herstel.
  • Praktische bewegingen die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt opnemen.
  • Inzicht in hoe je een beweging uitvoert en deze actiever kunt maken.
  • Beginnen vanuit je eigen basis en de beweging geleidelijk opbouwen.

Voor wie is deze workshop:
Deze workshop is geschikt voor iedereen die worstelt met de langdurige effecten van covid-19 en op zoek is naar een holistische benadering van zelfherstel. Je begint altijd vanuit je eigen situatie en bouwt de bewegingen op een aangepast tempo op, rekening houdend met je fysieke conditie.

Schrijf je nu in voor deze inspirerende workshop en ontdek samen met Tanja en Paula hoe je met een driestappenplan long covid effectief kunt aanpakken. Neem controle over je gezondheid en zet de eerste stap op weg naar herstel!

Startdatum
Lesvorm