Lokalenverhuur
Soms heeft u gedurende een kortere of langere tijd een extra ruimte nodig. Voor bijvoorbeeld het trainen van medewerkers, het geven van een presentatie of lezing of het voorbereiden op examens. Volksuniversiteit Oss biedt de oplossing.

Onze lokalen zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en op verzoek beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds en zelfs in het weekend! Gelegen aan de rand van het Osse stadscentrum met volop parkeergelegenheid in de nabije omgeving en op slechts 10 minuten loopafstand van het NS-station. En aantrekkelijk geprijsd.

Daarnaast beschikken wij ook over leslokalen voor circa 25 cursisten (in U-vorm opstelling) of een intieme vergaderruimte voor maximaal 12 personen. Voor een lezing, presentatie of ontvangst is er zeker ruimte voor zo’n 45 bezoekers.

In principe kunt u elke werkdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur lokalen huren. In overleg is huur in de avonduren ook mogelijk. Al onze lokalen zijn modern ingericht en voorzien van de noodzakelijke faciliteiten zoals een beamer en een whiteboard. Het hele pand is voorzien van gratis wifi.

Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend de lokalen te bekijken. We maken graag een offerte op maat voor u. Via info@volksuniversiteitoss.nl of via 0412 - 638060 kunt u contact met ons opnemen.