Inschrijfformulier

Geen bestellingen

Vacature accountmanager opleidingen

Ter versterking van ons team komen wij graag in contact met een

Accountmanager Opleidingen (24 uur)

Regio Brabant – Gelderland

Ben jij commercieel gedreven en klantgericht? Heb jij een groot zakelijk netwerk in de regio? En vind jij persoonlijke ontwikkeling voor jezelf en jouw klanten net zo belangrijk als wij? Dan hebben wij de ideale baan voor je!

Wie zijn wij?
Volksuniversiteit Oss is, al meer dan 50 jaar, een toonaangevende opleidingspartner, gespecialiseerd in maatwerktrainingen op het gebied van taal en digitale vaardigheden. Al onze trainingen zijn op maat, volledig afgestemd op de situatie van de klant. Onze deskundige trainers geven de lessen klassikaal, online, in-company of op onze locatie in Oss. Daarnaast heeft Volksuniversiteit Oss een breed cursusaanbod voor iedereen.

Je komt te werken binnen een gezellig klein team, bestaande uit een commercieel medewerker binnendienst, financieel/administratief medewerker, twee cursuscoördinatoren, conciërge en een directeur. De accountmanager werkt intensief samen met de commercieel medewerker binnendienst.

Wie zoeken wij?
Als accountmanager binnen onze organisatie werk je proactief en resultaatgericht aan je eigen klantsucces. Door te luisteren begrijp je de leerdoelen van de klant en kun je die doelen vertalen naar een training op maat. Als netwerker weet je te verbinden en zie je kansen en mogelijkheden om het trainingsaanbod van VUOss onder de aandacht te brengen. Je bent klantgericht en sterk in relatiebeheer. Daarbij hoort ook het werven van nieuwe klanten.  Je volgt de ontwikkelingen in de markt en je weet daarmee kansen om te zetten in zakelijk succes. Je bent een gedreven accountmanager met ondernemerszin en beschikt over een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare resultaten in een commerciële dienstverlenende werkomgeving.

Ons aanbod
> bruto maandsalaris tussen €2750,- en € 3650,- op basis van 36 uur per week. Reiskostenvergoeding
> bonusregeling
> laptop en telefoon(regeling)
> een jaarcontract met intentie op vast contract
> pensioenregeling bij PZW
> collectieve ziektekosten verzekering
> onbeperkt keuze uit ons cursusaanbod

Past deze functie bij jou? Stuur dan je CV met motivatiebrief vóór 15 april naar larissaweitzel@volksuniversiteitoss.nl  t.a.v. Larissa Weitzel.  Of kijk voor meer informatie www.vuoss.nl en www.volksuniversiteitoss.nl