Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U836.22.3

Spaans beginners [->A1]

Spaans beginners [->A1]
Cursuscode: U836.22.3

Als je geen kennis van de Spaanse taal hebt, is dit de eerste stap naar het leren van de Spaanse taal. Alle vier de vaardigheden, spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid komen in de cursus aan bod. 

De grammatica wordt ook uitgebreid behandeld. Voor de afwisseling wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur en geschiedenis van Spanje en de landen uit Latijns Amerika. In de cursus leer je hoe je een kort gesprekje met iemand kan voeren. Denk hierbij aan iemand begroeten, jezelf voorstellen of simpele vragen. Ook verbreed je je woordenschat rond onderwerpen als werk, woonplaats, familie, vrienden en werk. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak en spelling, het Spaanse alfabet, enkel- en meervoud, telwoorden, tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig), ontkenning en het lijdend voorwerp.

Donderdag 22 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. A.E.L. (Annelies) Vos-Janssen
Boeken: NIEUW Con Gusto 1 - tekstboek , NIEUW Con Gusto 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Uden - Udens College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.E.L. (Annelies) Vos-Janssen
A.E.L. (Annelies) Vos-Janssen
Mijn naam is Annelies Vos-Janssen. Spanje is mijn grote passie, vandaar dat ik de taal wilde leren. Ik studeer al meer dan 20 jaar Spaans en heb mijn diploma’s behaald via Instituto Cervantes in Utrecht. Daarnaast heb ik 10 jaar in de reiswereld gewerkt, waar het Spaans af en toe ook van pas kwam. Ik heb alle Costa’s bezocht en ook de meeste grote steden van Spanje. Ik werk sinds vier jaar als docente Spaans bij de Volksuniversiteit Oss.