Cursuscode: U833.22.3

Spaans 4 - overdag [A2->B1]

Cursuscode: U833.22.3

Deze cursus is voor als je de basis van de Spaanse taal al beheerst, maar je kennis graag verder uit wil breiden. Het hebben van een basis is natuurlijk altijd fijn, maar het is nog steeds behoorlijk lastig om artikelen te lezen of gesprekken te voeren. In deze cursus zal er een stap worden gezet richting het beter beheersen van de taal in zijn geheel.

In de lessen zal er ook nog aandacht worden besteed aan de grammatica. De spreekvaardigheid wordt geoefend in kleine groepjes, waardoor de woordenschat ook wordt uitgebreid.

Woensdag 28 september 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. A.E.L. (Annelies) Vos-Janssen
Boeken: NIEUW Con Gusto 2 - tekstboek , NIEUW Con Gusto 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
A.E.L. (Annelies) Vos-Janssen
Mijn naam is Annelies Vos-Janssen. Spanje is mijn grote passie, vandaar dat ik de taal wilde leren. Ik studeer al meer dan 20 jaar Spaans en heb mijn diploma’s behaald via Instituto Cervantes in Utrecht. Daarnaast heb ik 10 jaar in de reiswereld gewerkt, waar het Spaans af en toe ook van pas kwam. Ik heb alle Costa’s bezocht en ook de meeste grote steden van Spanje. Ik werk sinds vier jaar als docente Spaans bij de Volksuniversiteit Oss.