Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 847.21.1

Spaans op vakantie

Spaans op vakantie
Cursuscode: 847.21.1

Viva España! Ga je genieten van een vakantie aan de Spaanse costa, van het Alhambra in Andalusië of van de cultuur in Madrid? Of misschien bezoek je wel de pampa’s van Argentinië en dans je de salsa in Cuba. Een cursus Spaans op reis komt dan in ieder geval goed van pas. Je leert de beginselen van de taal. Bovendien maak je tijdens de cursus kennis met de gewoonten en gebruiken van de Spanjaarden. 

Met Spaans op reis leer je jezelf redden in veel voorkomende praktijksituaties, zoals: een hotel of camping boeken, bezoek aan politiebureau of ziekenhuis, de weg vragen, eten en drinken in een café of restaurant etc.

De cursus is bedoeld voor degenen die de Spaanse taal niet of nauwelijks beheersen. Je oefent deze onderwerpen in korte gesprekjes die je voert met jouw docent en medecursisten. Van de Spaanse grammatica behandelen we alleen hetgeen je nodig heeft voor deze cursus. 

 

Dinsdag 6 april 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 125,00
Dhr. (Rinus) Wittenberg
Boek: Spaans à la carte (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:45
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Rinus) Wittenberg
(Rinus) Wittenberg
Studeerde o.a. Spaans op het hbo, de Katholieke Leergangen Nijmegen en volgde meerdere jaren privélessen specifiek gericht op Tolken en Vertalen. Werkte o.a. voor de Stichting Vluchtelingenwerk en tolkte eveneens op de arrondissementsrechtbank den Bosch, woonde ’n jaar in Spanje en geeft al meerdere jaren diverse cursussen Spaans. Zijn vrouw komt uit Zuid Amerika en spreekt dus dagelijks Spaans! Is sedert 2017 verbonden aan de Volksuniversiteit.