Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 845.20.3

Spaans conversatie - gevorderden [B1]

Spaans conversatie - gevorderden [B1]
Cursuscode: 845.20.3

Deze cursus is voor als je de Spaanse taal al behoorlijk goed beheerst en je het ook graag goed wil leren spreken. Je beheerste alle grammatica al maar er is nog ruimte voor verbetering als het gaat om het spreken van de taal. Er zal in deze cursus dan ook niet al te veel aandacht meer worden besteed aan andere dingen dan spreken, die worden meer als bijzaak gezien. 

In de lessen zijn we vooral bezig met conversatie, hier wordt de kennis die je al hebt toegepast. Hiervoor beheers je al alle tijden in de indicativo en in de subjuntivo, ook ben je bekend met alle vormen van de gebiendende wijs. Je leert gesprekken voeren over allerlei onderwerpen en activiteiten. Zo komen onder andere werk en familie aan bod, maar ook dingen als het vertellen van dingen uit het verleden. Daarnaast leer je te reageren op het verhaal van een ander. Alle grammatica ken je al, het zal nog wel worden besproken maar het gaat hier echt om het bijhouden van de grammatica en niet het nog moeten leren van nieuwe grammatica.

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 279,00
Mw. J. (José) de Groot
Boek: Expresión Oral, A2-B1, zonder CD (klik hier voor meer informatie)

De taalcursussen overdag en de conversatie cursussen bestaan uit 24 lessen. In januari is het mogelijk om in te stromen bij deze cursus.

20:30 - 21:45
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
J. (José) de Groot
J. (José) de Groot
"Mijn grote liefde binnen de wereld van de talen is Spaans". José de Groot heeft Spaans gestudeerd in Nijmegen en heeft een eerstegraads lesbevoegdheid. Een cursiste van de VU Oss schreef: "ik heb Jose de Groot ervaren als een deskundige docente, met een prettige combi van luchtigheid, duidelijkheid en structuur".