Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 832.23.3

Spaans beginners [->A1]

Spaans beginners [->A1]
Cursuscode: 832.23.3

Als je geen kennis van de Spaanse taal hebt, is dit de eerste stap naar het leren van de Spaanse taal. Alle vier de vaardigheden, spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid komen in de cursus aan bod. 

De grammatica wordt ook uitgebreid behandeld. Voor de afwisseling wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur en geschiedenis van Spanje en de landen uit Latijns Amerika. In de cursus leer je hoe je een kort gesprekje met iemand kan voeren. Denk hierbij aan iemand begroeten, jezelf voorstellen of simpele vragen. Ook verbreed je je woordenschat rond onderwerpen als werk, woonplaats, familie, vrienden en werk. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak en spelling, het Spaanse alfabet, enkel- en meervoud, telwoorden, tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig), ontkenning en het lijdend voorwerp.

Maandag 18 september 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. J. (José) de Groot
Boeken: NIEUW Con Gusto 1 - tekstboek , NIEUW Con Gusto 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
J. (José) de Groot
J. (José) de Groot
"Mijn grote liefde binnen de wereld van de talen is Spaans". José de Groot heeft Spaans gestudeerd in Nijmegen en heeft een eerstegraads lesbevoegdheid. Een cursiste van de VU Oss schreef: "ik heb Jose de Groot ervaren als een deskundige docente, met een prettige combi van luchtigheid, duidelijkheid en structuur".