Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 833.23.3

Spaans [->A2]

Spaans [->A2]
Cursuscode: 833.23.3

Deze cursus is voor als je al een goede basis hebt, maar je je Spaans nog graag verder wil verbeteren. Er wordt in de cursus voortgeborduurd op de kennis van het Spaans dat je al hebt. 
In de lessen leer je praten over gebeurtenissen uit het heden en het verleden. Dit met behulp van het spreken in verschillende tijden. Ook wordt er in gesprekken met verschillende alledaagse onderwerpen geoefend. Hier moet je denken aan onderwerpen als boodschappen doen, kleding beschrijven en feestelijke gebeurtenissen. 
De cursus is dan ook vooral gericht op het praktisch gebruik van de taal. Houd rekening met anderhalf tot twee uur huiswerk per week.

Dinsdag 19 september 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Dhr. R. (Rinus) Wittenberg
Boeken: NIEUW Con Gusto 2 - tekstboek , NIEUW Con Gusto 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R. (Rinus) Wittenberg
R. (Rinus) Wittenberg
Studeerde o.a. Spaans op het hbo, de Katholieke Leergangen Nijmegen en volgde meerdere jaren privélessen specifiek gericht op Tolken en Vertalen. Werkte o.a. voor de Stichting Vluchtelingenwerk en tolkte eveneens op de arrondissementsrechtbank den Bosch, woonde ’n jaar in Spanje en geeft al meerdere jaren diverse cursussen Spaans. Is sedert 2017 verbonden aan de Volksuniversiteit.