Cursuscode: 834.20.3

Spaans 4 - overdag [A2->B1]

Cursuscode: 834.20.3

Deze cursus is voor als je de basis van de Spaanse taal al beheerst, maar je kennis graag verder uit wil breiden. Het hebben van een basis is natuurlijk altijd fijn, maar het is nog steeds behoorlijk lastig om artikelen te lezen of gesprekken te voeren. In deze cursus zal er een stap worden gezet richting het beter beheersen van de taal in zijn geheel.

In de lessen zal er ook nog aandacht worden besteed aan de grammatica. De spreekvaardigheid wordt geoefend in kleine groepjes, waardoor de woordenschat ook wordt uitgebreid.

Woensdag 23 september 2020
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. M.L. (Maria Luisa) Zwanikken
Boeken: Con Gusto 2 - tekstboek + online MP3, Con Gusto 2 - werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)