Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 832.21.1

Spaans 3 [A1->A2]

Spaans 3 [A1->A2]
Cursuscode: 832.21.1

Deze cursus is voor als je de basis van de Spaanse taal al beheerst, maar je kennis graag verder uit wil breiden. Het hebben van een basis is natuurlijk altijd fijn, maar het is nog steeds behoorlijk lastig om artikelen te lezen of gesprekken te voeren. In deze cursus zal er een stap worden gezet richting het beter beheersen van de taal in zijn geheel.

In de lessen zal er ook nog aandacht worden besteed aan de grammatica. De spreekvaardigheid wordt geoefend in kleine groepjes, waardoor de woordenschat ook wordt uitgebreid. Je leert te praten over wonen, huisinrichting, huizen beschrijven, uit eten in een restaurant en zeggen hoe het eten smaakt. De belangrijkste grammaticale items die in de cursus worden besproken zijn: voorzetsels en persoonlijk voornaamwoord, saber en poder, betrekkelijke bijzinnen en verleden tijd (regelmatig) en de futuro próximo (ir a + infinitivo).

Maandag 22 februari 2021
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Mw. A.I. (Anabel) León Torres
20:30 - 22:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
A.I. (Anabel) León Torres
A.I. (Anabel) León Torres
"Spaans is meer dan een taal. Als Spaanse probeer ik mijn liefde voor de taal en cultuur over te brengen". Anabel Léon Torres is in Andújar - Spanje geboren en getogen. Zij heeft Spaanse taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Radboud Universiteit - Nijmegen