Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 849.22.3

Spaans 2 [->A1]

Spaans 2 [->A1]
Cursuscode: 849.22.3

Als je enige ervaring hebt met de Spaanse taal is dat vaak net niet genoeg om kleine gesprekjes te kunnen voeren, of om een artikel uit de krant te kunnen lezen. Als je dat wilt leren is dit de perfecte tweede stap om dat doel te bereiken. In de cursus komen alle vier de vaardigheden van de taal aan bod: spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid. Deze vaardigheden zullen een belangrijke fundering leggen voor het leren van Spaans in de toekomst en het praktisch toepassen van de taal.

In de lessen zijn we vooral bezig met het oefenen van de Spaanse vaardigheden. Grammatica komt ook aan bod, dit om de andere vaardigheden te ondersteunen. Voor de afwisseling wordt er in de les ook aandacht besteed aan de Spaanse cultuur. Leren luisteren en spreken staat centraal in de cursus. De cursus is vooral gericht op het praktisch gebruik van de Spaanse taal in alledaagse situaties tijdens het verblijf in een Spaanstalig land. Hou rekening met anderhalf tot twee uur huiswerk per week.

Donderdag 22 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. M. (Mayu) Casanova Urquijo
Boeken: NIEUW Con Gusto 1 - tekstboek , NIEUW Con Gusto 1 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Mayu) Casanova Urquijo
M. (Mayu) Casanova Urquijo
Mayu komt uit Baskenland en is opgeleid als beeldende kunstenares bij de Polytechnische Universiteit van Valencia en Bogotá. Sinds 2000 werkt ze ook als taal docent en is gecertificeerd als DELE docent van het Cervantes Instituut. Daarna werkt ze als lesmateriaal ontwerper en als officiële Spaanse taal examinator. Vanaf 2004 is zij werkzaam als lerares van groepslessen, privé en gespecialiseerde cursussen. "Er valt heel veel te beleven als je Spaans wil leren. Kenmerkend aan mijn stijl is het presenteren van het lesstof, culturele aspecten en activiteiten op een interactieve manier."