Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 836.21.1

Spaans 2 [->A1]

Spaans 2 [->A1]
Cursuscode: 836.21.1

Als je enige ervaring hebt met de Spaanse taal is dat vaak net niet genoeg om kleine gesprekjes te kunnen voeren, of om een artikel uit de krant te kunnen lezen. Als je dat wilt leren is dit de perfecte tweede stap om dat doel te bereiken. In de cursus komen alle vier de vaardigheden van de taal aan bod: spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid. Deze vaardigheden zullen een belangrijke fundering leggen voor het leren van Spaans in de toekomst en het praktisch toepassen van de taal.

In de lessen zijn we vooral bezig met het oefenen van de Spaanse vaardigheden. Grammatica komt ook aan bod, dit om de andere vaardigheden te ondersteunen. Voor de afwisseling wordt er in de les ook aandacht besteed aan de Spaanse cultuur. Leren luisteren en spreken staat centraal in de cursus. De cursus is vooral gericht op het praktisch gebruik van de Spaanse taal in alledaagse situaties tijdens het verblijf in een Spaanstalig land. Hou rekening met anderhalf tot twee uur huiswerk per week.

Dinsdag 9 februari 2021
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Dhr. (Rinus) Wittenberg
Boeken: NIEUW Con Gusto 1 - tekstboek + online MP3, NIEUW Con Gusto 1 - werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Rinus) Wittenberg
(Rinus) Wittenberg
Studeerde o.a. Spaans op het hbo, de Katholieke Leergangen Nijmegen en volgde meerdere jaren privélessen specifiek gericht op Tolken en Vertalen. Werkte o.a. voor de Stichting Vluchtelingenwerk en tolkte eveneens op de arrondissementsrechtbank den Bosch, woonde ’n jaar in Spanje en geeft al meerdere jaren diverse cursussen Spaans. Zijn vrouw komt uit Zuid Amerika en spreekt dus dagelijks Spaans! Is sedert 2017 verbonden aan de Volksuniversiteit.