Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 837.20.3

Spaans 1 - overdag [A0]

Spaans 1 - overdag [A0]
Cursuscode: 837.20.3

Als je geen kennis van de Spaanse taal hebt, is dit de eerste stap naar het leren van de Spaanse taal. Alle vier de vaardigheden, spreek-, lees-, schrijf- en luistervaardigheid komen in de cursus aan bod. 

De grammatica wordt ook uitgebreid behandeld. Voor de afwisseling wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur en geschiedenis van Spanje en de landen uit Latijns Amerika. In de cursus leer je hoe je een kort gesprekje met iemand kan voeren. Denk hierbij aan iemand begroeten, jezelf voorstellen of simpele vragen. Ook verbreed je je woordenschat rond onderwerpen als werk, woonplaats, familie, vrienden en werk. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak en spelling, het Spaanse alfabet, enkel- en meervoud, telwoorden, tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig), ontkenning en het lijdend voorwerp.

Donderdag 24 september 2020
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00
Dhr. (Rinus) Wittenberg
Boeken: NIEUW Con Gusto 1 - tekstboek + online MP3, NIEUW Con Gusto 1 - werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
9:00 - 10:15
Locaties: Oss - Volksuniversiteit Oss, Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
(Rinus) Wittenberg
(Rinus) Wittenberg
Studeerde o.a. Spaans op het hbo, de Katholieke Leergangen Nijmegen en volgde meerdere jaren privélessen specifiek gericht op Tolken en Vertalen. Werkte o.a. voor de Stichting Vluchtelingenwerk en tolkte eveneens op de arrondissementsrechtbank den Bosch, woonde ’n jaar in Spanje en geeft al meerdere jaren diverse cursussen Spaans. Zijn vrouw komt uit Zuid Amerika en spreekt dus dagelijks Spaans! Is sedert 2017 verbonden aan de Volksuniversiteit.