Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U853.23.3

Italiaans beginners - Uden

Italiaans beginners - Uden
Cursuscode: U853.23.3

Voor als je nog niet of nauwelijks ervaring hebt met de Italiaanse taal, maar je het graag zou leren. Het is een cursus op instapniveau. In de cursus komen alle vier de pijlers van de taal aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode Con Piacere – deel 1, een methode die je op een volwassen manier kennis laat maken met de Italiaanse taal. Naast de methode wordt er ook met losse teksten en opdracht geoefend. 

In de lessen leer je gesprekken te voeren over korte eenvoudige onderwerpen of activiteiten. Ook leer je in eenvoudige zinnen vertellen over werk, familie en vrienden. Je leert eenvoudige teksten grotendeels begrijpen en je kunt kleine verhaaltjes schrijven. Hou rekening met zo’n anderhalf uur per week aan zelfstudie. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak, tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig), voltooide tijd (regelmatig en enkele onregelmatige vormen) en enkelvoud en meervoud van de zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden.

Dinsdag 19 september 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. S. (Simona) Putzolu
Boeken: Allegro nuovo 1 werkboek, Allegro nuovo 1 tekstboek + intertaal augmented (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Simona) Putzolu
S. (Simona) Putzolu
Ciao a tutti! Ik kom uit Italië maar woon sinds 1999 in Nederland. Sinds 2000 verzorg ik privé- en groepslessen op alle niveaus bij verschillende taalinstituten en aan particulieren. Je kunt bij mij Italiaans leren in een veilige positieve en prettige leeromgeving, waarin ons gemeenschappelijk doel is om zoveel Italiaans te spreken en verstaan. Bij de Volksuniversiteit bieden we een breed palet van cursussen van niveau A0 tot C1 aan, zodat je op je eigen niveau Italiaans kunt beginnen. Mijn kennis van verschillende talen (Engels, Spaans en Nederlands) helpt mij om de valkuilen van mijn studenten beter te begrijpen, en om hen op een gerichtere manier te helpen. Ik heb altijd mijn taal en cultuur bekend willen maken in andere landen waar ik woonde. Ciao????