Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U858.23.3

Italiaans [->A2]

Italiaans [->A2]
Cursuscode: U858.23.3

Als je de basis van de Italiaanse taal al redelijk onder de knie hebt, biedt deze cursus je de kans om je Italiaans verder te verbeteren. In de cursus zal je met alle vaardigheden van het Italiaans aan de slag gaan, dit zijn: schrijf-, lees-, luister- en spreekvaardigheid. Er wordt gewerkt met de methode Con Piacere - deel 2, die je op een volwassen manier kennis laat maken met nieuwe aspecten binnen de taal. Naast de methode worden ook losse teksten en oefeningen gebruikt, dit vergroot het begrip van de vreemde taal en zorgt voor wat variatie.

In de lessen zal je voortborduren op de kennis van het Italiaans die je al hebt. De belangrijkste regels van de grammatica ken je al, dit wordt herhaalt en eventuele uitzonderingen worden nog besproken. De woordenschat is ook al redelijk goed, die wordt nog verder uitgebreid zodat je over nog meer onderwerpen kunt schrijven en praten. De nadruk bij de cursus ligt op het leren luisteren, maar vooral op het zelf Italiaans leren spreken. 

Dinsdag 19 september 2023
15 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. C.N. (Claire) Hopma
Boeken: Con Piacere 2 - tekstboek, Con Piacere 2 - werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:15
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C.N. (Claire) Hopma
C.N. (Claire) Hopma
Claire Hopma is opgeleid aan de Kunstacademie ArtEZ te Arnhem richting tekenen/schilderen. In die periode volgde zij Italiaans en verhuisde vervolgens naar Italië waar zij 16 jaar gewoond en gewerkt heeft. Zij woonde in Trento in de Dolomieten en heeft zich daar verder in de taal en het land verdiept. Sinds haar terugkomst in Nederland heeft zij steeds les gegeven aan particulieren en vervolgens aan de Volksuniversiteit Oss.