Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U854.23.3

Italiaans [->A1+] - Uden

Italiaans [->A1+] - Uden
Cursuscode: U854.23.3

Voor als je de basis van de Italiaanse taal al en beetje beheerst, biedt deze cursus je de kans om je Italiaans te verbeteren. In de cursus komen alle vier de pijlers van de taal aan bod: spreken, schrijven, luisteren en lezen. Er wordt gewerkt aan de hand van de methode Allegro nuovo - deel 2, een methode die je op een volwassen manier kennis laat maken met de Italiaanse taal. Naast de methode worden ook met losse teksten en oefeningen gewerkt, om het zelfstandig gebruik en begrip van de vreemde taal te vergroten. 

Je leert korte gesprekken te voeren met anderen over eenvoudige onderwerpen. Ook leer je overweg te kunnen met de Italiaanse taal in situaties als restaurants, winkels en dingen als markten. Tot slot leer je te vertellen over hobby's, vrije tijd, familie, vrienden en werk. Je leer eenvoudige teksten en geluidsfragmenten ook nog goed te begrijpen. Belangrijke grammaticale items van de cursus zijn: uitspraak, tegenwoordige tijd (regelmatige en onregelmatige vormen), de vormen en het gebruik van de verleden tijd, de gebiedende wijs, de belangrijkste regels rond het gebruik van de persoonlijk voornaamwoorden en het correct gebruik van de voorzetsels.

Hou rekening met zo’n anderhalf uur per week aan zelfstudie.

Dinsdag 19 september 2023
15 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. C.N. (Claire) Hopma
Boeken: Allegro nuovo 2 tekstboek + Intertaal augmented, Allegro nuovo 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:30
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
C.N. (Claire) Hopma
C.N. (Claire) Hopma
Claire Hopma is opgeleid aan de Kunstacademie ArtEZ te Arnhem richting tekenen/schilderen. In die periode volgde zij Italiaans en verhuisde vervolgens naar Italië waar zij 16 jaar gewoond en gewerkt heeft. Zij woonde in Trento in de Dolomieten en heeft zich daar verder in de taal en het land verdiept. Sinds haar terugkomst in Nederland heeft zij steeds les gegeven aan particulieren en vervolgens aan de Volksuniversiteit Oss.