Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 858.20.3

Italiaans intensief - beginners [->A1]

Italiaans intensief - beginners [->A1]
Cursuscode: 858.20.3

Als je Italiaanse lesstof snel oppakt kan je er voor kiezen om een snelcursus te starten. Bij de snelcursus wordt in een hoger tempo gestudeerd, hierdoor kan er in een kort tijdsbestek een hoger niveau worden behaald. Het tempo ligt merkbaar hoger dan bij de reguliere Italiaanse cursussen en daarom is er ook sprake van meer thuisstudie. 

De lessen bestaan grotendeels uit grammatica en oefeningen, begrijpend lezen, spreken en luisteren. Ook krijg je huiswerk mee zodat je bezig blijft met het leren van de taal. Op die manier zorg je ervoor dat er niets wegzakt en dat er elke les door kan worden gegaan met waar we gebleven waren. We adviseren zo'n 30 minuten per dag aan zelfstudie. De belangrijkste grammaticale items zijn: uitspraak en spelling, telwoorden, zelfstandig en bijvoeglijk naamwoorden, bezittelijk voornaamwoord, voorzetsels, tijdsaanduidingen, wederkerende werkwoorden en tegenwoordige tijd (regelmatig en onregelmatig).

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. G. (Ginevra) Nieri
Boek: Azzuro - deel 1 (incl. CD) (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locaties: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid, Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Ginevra) Nieri
G. (Ginevra) Nieri
"Ginevra komt uit Lucca, een prachtige stad in Toscane, maar woont sinds 2018 in Nederland. Ginevra studeerde basisonderwijs aan de Universiteit van Florence en zij is ook gekwalificeerd als docente Italiaans (Ditals-certificaat om Italiaans als tweede taal te doceren). Tijdens haar lessen leert u op een vrolijke en interactieve manier Italiaans; conversatie en grammatica vormen de basis van de lessen, maar er zijn ook interessante culturele aspecten."