Cart

No products
Course number: 856.22.3

Italiaans intensief [->B2]

Italiaans intensief [->B2]
Course number: 856.22.3

Als je de Italiaanse lesstof snel oppakt kan het verstandig zijn voor een snelcursus te kiezen. Bij de snelcursus wordt in een hoger tempo gestudeerd, hierdoor kan er in een kort tijdsbestek een hoger niveau worden gehaald. Het tempo ligt merkbaar hoger dan bij de reguliere Italiaanse cursussen en daarom is er ook sprake van meer thuisstudie.

In de lessen ben je grotendeels bezig met conversatie, het leren van grammatica, schrijven, lezen en vertalen. Er wordt voortgeborduurd op de kennis die je hebt opgedaan bij eerdere cursussen. Ook leer je gesprekken voeren over allerlei onderwerpen en activiteiten. Daarnaast leer je actuele teksten en krantenartikelen lezen en begrijpen. Tot slot leer je ook de belangrijkste grammatica en breid je je woordenschat aardig uit. 

Monday September 26, 2022
24 lessons of 1,5 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 315,00
Tutor: Ms. G. (Ginevra) Nieri
Book: Dieci B2 (click here for more information)
19:00 - 20:30
Location: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (click here for address details)
Enrol >
G. (Ginevra) Nieri
G. (Ginevra) Nieri
"Ginevra komt uit Lucca, een prachtige stad in Toscane, maar woont sinds 2018 in Nederland. Ginevra studeerde basisonderwijs aan de Universiteit van Florence en zij is ook gekwalificeerd als docente Italiaans (Ditals-certificaat om Italiaans als tweede taal te doceren). Tijdens haar lessen leert u op een vrolijke en interactieve manier Italiaans; conversatie en grammatica vormen de basis van de lessen, maar er zijn ook interessante culturele aspecten."