Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 856.22.3

Italiaans intensief [->B2]

Italiaans intensief [->B2]
Cursuscode: 856.22.3

Als je de Italiaanse lesstof snel oppakt kan het verstandig zijn voor een snelcursus te kiezen. Bij de snelcursus wordt in een hoger tempo gestudeerd, hierdoor kan er in een kort tijdsbestek een hoger niveau worden gehaald. Het tempo ligt merkbaar hoger dan bij de reguliere Italiaanse cursussen en daarom is er ook sprake van meer thuisstudie.

In de lessen ben je grotendeels bezig met conversatie, het leren van grammatica, schrijven, lezen en vertalen. Er wordt voortgeborduurd op de kennis die je hebt opgedaan bij eerdere cursussen. Ook leer je gesprekken voeren over allerlei onderwerpen en activiteiten. Daarnaast leer je actuele teksten en krantenartikelen lezen en begrijpen. Tot slot leer je ook de belangrijkste grammatica en breid je je woordenschat aardig uit. 

Maandag 26 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00
Mw. G. (Ginevra) Nieri
Boek: Dieci B2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Ginevra) Nieri
G. (Ginevra) Nieri
"Ginevra komt uit Lucca, een prachtige stad in Toscane, maar woont sinds 2018 in Nederland. Ginevra studeerde basisonderwijs aan de Universiteit van Florence en zij is ook gekwalificeerd als docente Italiaans (Ditals-certificaat om Italiaans als tweede taal te doceren). Tijdens haar lessen leert u op een vrolijke en interactieve manier Italiaans; conversatie en grammatica vormen de basis van de lessen, maar er zijn ook interessante culturele aspecten."