Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 873.22.4

Grieks 1 beginners [->A1]

Grieks 1 beginners [->A1]
Cursuscode: 873.22.4

Grieks leren is leuk! 
Grieks is een taal met nieuwe klanken en een nieuw alfabet, deze cursus is de eerste stap naar het leren van deze taal. Van het Grieks komen alle vier de vaardigheden aan bod: lezen, schrijven, spreken en luisteren.Stel je voor, dat je tijdens je vakantie in Griekenland gesprekken kunt voeren met de lokale Griekse bevolking, dat je in een restaurant in het Grieks kunt bestellen en dat je over je favoriete onderwerpen in de Griekse kranten en tijdschriften kunt lezen. En niet te vergeten, een cursus Grieks zal je een stap dichterbij brengen om echt contact te maken. 

Griekse Cultuur
In de lessen wordt er niet alleen kennis gemaakt met de taal, maar zal ook de Griekse cultuur aan bod komen. Tradities en culturele waarden die Griekenland zo speciaal maken zullen worden besproken om kennis te ontwikkelen over het bijzondere karakter van Griekenland. Voornamelijk, de overeenkomsten tussen de Nederlandse en de Griekse cultuur komen aan bod. Zo leert u naast de Griekse taal ook over vele veelzijdige Griekse gewoontes. 

Voor iedereen
De cursus is toegankelijk voor mensen zonder enige voorkennis maar ook voor  degenen die hun Grieks willen verbeteren en verder willen ontwikkelen. 

Dinsdag 4 oktober 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 339,00
Dhr. E. (Stathis) Papaloukas
Boek: Ellinika A (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E. (Stathis) Papaloukas
E. (Stathis) Papaloukas