Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 809.23.1

Frans op vakantie

Frans op vakantie
Cursuscode: 809.23.1

Daar sta je dan, in dat schilderachtige Franse stadje. Je wilt de weg vragen en ook nog iets lekkers voor onderweg bestellen. Met de korte cursus Frans op vakantie lukt je dat met gemak. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leer je om de Franse taal tijdens je vakantie op eenvoudige wijze toe te passen.

In de lessen leer je alleen wat noodzakelijk is om de taal een beetje te kunnen begrijpen en jezelf verstaanbaar te kunnen maken. De aandacht zal vooral gericht zijn op veel voorkomende gesprekssituaties, voorbeelden hiervan zijn het reserveren van een kamer, een gesprek bij een bank of postkantoor, een bezoek aan een politiebureau, ziekenhuis of museum, het vragen van de weg, het bestellen van eten en drinken in een restaurant, het doen van algemene inkopen en dingen als autopech.

Vrijdag 3 maart 2023
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 12:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 135,00
Mw. M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Boek: Frans à la Carte - NIEUW (klik hier voor meer informatie)
12:30 - 14:00
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Mijn naam is Marion Verbruggen. Ik ben als docent Frans verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Het afgelopen jaar heb ik mijn vertaalopleiding Frans afgerond. Voorheen werkte ik als docent in het basisonderwijs. Het lesgeven vind ik heerlijk, en ik vind het daarom erg fijn dat nu te kunnen combineren met mijn andere passie: het Frans in al haar facetten! Naast lessen Frans verzorg ik ook NT2- lessen (Nederlandse les voor buitenlanders). Ik vind het leuk om cursisten te mogen begeleiden naar steeds beter Nederlands verstaan, spreken en schrijven.