Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 805.23.3

Frans conversatie [B1]

Frans conversatie [B1]
Cursuscode: 805.23.3

Indien je tenminste drie jaar Frans hebt gehad en je je in het Frans al aardig kunt redden in alledaagse situaties is deze cursus Frans Conversatie iets voor jou. De nadruk ligt bij deze cursus op spreek- en luistervaardigheid, maar er wordt tijdens de lessen ook aandacht besteed aan wat extra grammatica.

In de lessen worden uiteenlopende Franse teksten, korte artikelen en interviews, filmpjes en muziek gebruikt. Er is ook aandacht voor actuele onderwerpen, losse thema’s en de Franse cultuur. Je leert praktische voorbeeldzinnen en breid je woordenschat (inclusief de juiste uitspraak ervan) verder uit, waarmee je in veel situaties vlot uit de voeten kunt. Na de cursus zal je in staat zijn korte gesprekken te voeren over eenvoudige onderwerpen of activiteiten en zal je je in het algemeen meer op je gemak voelen rond het spreken en horen van de Franse taal.

Vrijdag 29 september 2023
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
9:00 - 10:15
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Mijn naam is Marion Verbruggen. Ik ben als docent Frans verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Het afgelopen jaar heb ik mijn vertaalopleiding Frans afgerond. Voorheen werkte ik als docent in het basisonderwijs. Het lesgeven vind ik heerlijk, en ik vind het daarom erg fijn dat nu te kunnen combineren met mijn andere passie: het Frans in al haar facetten! Naast lessen Frans verzorg ik ook NT2- lessen (Nederlandse les voor buitenlanders). Ik vind het leuk om cursisten te mogen begeleiden naar steeds beter Nederlands verstaan, spreken en schrijven.