Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 803.23.3

Frans [->A2]

Frans [->A2]
Cursuscode: 803.23.3

Deze cursus is voor wanneer je je kennis van de Franse taal nog verder uit wil breiden. Wanneer je twee à drie jaar Frans hebt gehad en de taal al redelijk beheerst biedt de cursus je de kans jouw kennis nog verder uit te breiden. De theorie van deze methode staat centraal, dat maakt de lessen er echter niet saaier op. De lessen bieden veel afwisseling, plezier in het leren staat ten slotte voorop.

De lessen behandelen alledaagse situaties, zodat je jezelf in Frankrijk verstaanbaar kunt maken. Gedurende de cursus wordt met de docent en medecursisten verschillende korte gesprekken gevoerd. Door te oefenen met het spreken leer je  de kennis die je op doet ook praktisch toe te passen, zodat je je in het Frans ook goed verstaanbaar kunt maken. De lessen worden afgewisseld met vragen, leesstukjes en invuloefeningen.

Vrijdag 29 september 2023
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Boeken: Voyages - nieuw 2 tekstboek , Voyages - nieuw 2 werkboek + online mp3's (klik hier voor meer informatie)
10:30 - 11:45
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
M. (Marion) Verbruggen-Hendriks
Mijn naam is Marion Verbruggen. Ik ben als docent Frans verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Het afgelopen jaar heb ik mijn vertaalopleiding Frans afgerond. Voorheen werkte ik als docent in het basisonderwijs. Het lesgeven vind ik heerlijk, en ik vind het daarom erg fijn dat nu te kunnen combineren met mijn andere passie: het Frans in al haar facetten! Naast lessen Frans verzorg ik ook NT2- lessen (Nederlandse les voor buitenlanders). Ik vind het leuk om cursisten te mogen begeleiden naar steeds beter Nederlands verstaan, spreken en schrijven.