Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 804.23.1

Frans [->A1]

Frans [->A1]
Cursuscode: 804.23.1

Deze cursus is geschikt voor beginners en degene die al 1 à 2 jaar Frans hebben gehad en het Frans weer een beetje willen opfrissen en uitbreiden. In de cursus wordt aan de hand van de methode Voyages - nieuw deel 1 aan het Frans gewerkt. Dit is een moderne methode die je op een rustige en overzichtelijke wijze kennis laat maken met de Franse taal.


In de cursus zal je korte gesprekken voeren met de docent en medecursisten. Deze gesprekken zijn gericht op praktisch taalgebruik. Verder komen lezen, schrijven en uiteraard grammatica ook nog aan bod. In de lessen wordt er afgewisseld tussen vragen, leesstukjes en invuloefeningen. Naast de methode zal je ook op creatieve andere manieren met de Franse taal bezig zijn, bijvoorbeeld met chansons. De lessen bieden veel afwisseling, plezier in het leren staat voorop.

Maandag 6 februari 2023
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. G. (Gitta) Rekers
Boeken: Voyages - nieuw 1 tekstboek , Voyages - nieuw 1 werkboek + online-mp3's (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G. (Gitta) Rekers
G. (Gitta) Rekers
Gitta Rekers is een gemotiveerde docente Frans met praktijkervaring uit het bedrijfsleven. Zij heeft o.a. de opleiding Franse taal- en Letterkunde bij de Rijksuniversiteit Leiden gestudeerd. Tevens is zij beëdigd tot vertaalster in de Franse taal. Sinds 2001 is zij werkzaam bij de Volkuniversiteit.