Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U810.21.3

Engels beginners [->A1]

Engels beginners [->A1]
Cursuscode: U810.21.3

Deze cursus is voor mensen die de Engelse taal van begin af aan willen leren. In deze cursus leer je aan de hand van de vier de pijlers (lezen, schrijven, luisteren en spreken) de basis van de Engelse taal. De methode Fairway new behandelt de grammatica en opbouw van woordenschat stapsgewijs. 

In de cursus zal je aan de hand van alledaagse onderwerpen de taal leren. De onderwerpen waar je dan aan moet denken zijn family, home en work. Je gaat leren korte gesprekken te voeren over eenvoudige onderwerpen of activiteiten. Je leert ook dingen als jezelf voorstellen, de tijd en de weg vragen en in eenvoudige termen praten over je familie en de plaats waar je woont. De belangrijkste items zijn dan ook het verkrijgen van een uitgebreide woordenschat, het kennen van telwoorden, tegenwoordige tijd begrijpen, werkwoorden kunnen toepassen en bezittelijke voornaamwoorden kunnen begrijpen.

Donderdag 23 september 2021
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Dhr. A.J.W.A. (Bas) Siekman
Boek: Fairway new 1 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Uden - Udens College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A.J.W.A. (Bas) Siekman
A.J.W.A. (Bas) Siekman
"Ik ben Bas Siekman en ik woon alweer een paar jaar in het prachtige Ravenstein. In eerste instantie ben ik afgestudeerd als docent Engels aan de lerarenopleiding in Tilburg. Engels: Een taal die altijd van pas komt en het Britse eiland is ook nog eens lekker dichtbij. Als je er bent, ben je wel meteen in een andere wereld. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Engelse ontbijt?! En wat dacht je van alle verschillende varianten van het Engels in de wereld. Er valt genoeg te beleven als je het Engels wilt bestuderen! Daarna heb ik nog een lesbevoegdheid voor Duits behaald. Een taal waarvan je de helft cadeau krijgt, omdat het zoveel op het Nederlands lijkt. Maar ja, welke helft...? Duitstalige landen hebben alles: Van hoge bergen naar platte stranden door prachtig dichtbebost gebied. En als je dan ook nog eens een mondje correct Duits spreekt, merk je dat Duitsers dat ontzettend waarderen. Ik zou u graag laten kennismaken met mijn visie op één van deze twee prachtige talen!"