Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U828.22.3

Engels beginners [->A1]

Engels beginners [->A1]
Cursuscode: U828.22.3

Deze cursus is voor mensen die de Engelse taal van begin af aan willen leren. In deze cursus leer je aan de hand van de vier de pijlers (lezen, schrijven, luisteren en spreken) de basis van de Engelse taal. De methode Fairway new behandelt de grammatica en opbouw van woordenschat stapsgewijs. 

In de cursus zal je aan de hand van alledaagse onderwerpen de taal leren. De onderwerpen waar je dan aan moet denken zijn family, home en work. Je gaat leren korte gesprekken te voeren over eenvoudige onderwerpen of activiteiten. Je leert ook dingen als jezelf voorstellen, de tijd en de weg vragen en in eenvoudige termen praten over je familie en de plaats waar je woont. De belangrijkste items zijn dan ook het verkrijgen van een uitgebreide woordenschat, het kennen van telwoorden, tegenwoordige tijd begrijpen, werkwoorden kunnen toepassen en bezittelijke voornaamwoorden kunnen begrijpen.

Donderdag 29 september 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 15:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. M.A.J. (Marja) van den Boomen
Boek: Fairway new 1 (klik hier voor meer informatie)
15:00 - 16:15
Locatie: Uden - Eigen Herd (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.A.J. (Marja) van den  Boomen
M.A.J. (Marja) van den Boomen
Marja is 30 jaar in het voortgezet onderwijs actief geweest en geeft sinds een aantal jaren nu Engels bij Volksuniversiteit Oss/Uden. "Het werken met kleinere groepen ervaar ik als zeer persoonlijk. Iedere cursist komt duidelijk in beeld, waardoor het makkelijker is om op diens niveau in te stappen. De samenwerking in de groep geeft de stimulans om de drempel over te gaan en op jouw niveau Engels te spreken. Door de uitdaging aan te gaan, kunnen we jouw kennis en vaardigheid verhogen en hoop ik jouw een stukje meer zekerheid te geven. I hope you understand that you're most welcome to my class and I hope to see you soon."