Cart

No products
Course number: U816.21.3

Engels [->B1]

Engels [->B1]
Course number: U816.21.3

Deze cursus is voor als je al enige basiskennis hebt van de Engels taal. Onder basiskennis wordt verstaan dat je in korte zinnen in het Engels iets kunt vertellen over bijv. je gezinssituatie, hobby’s en werk maar ook dat je kunt spellen, klokkijken en tellen. Bovendien klinkt de shit-regel niet onbekend en kun je onderscheid maken tussen tegenwoordige en verleden tijd. 
Aan de hand van de vier pijlers (spreken, luisteren, lezen en schrijven) wordt je kennis van de Engelse taal verbreed. Met de lesmethode maak je op een overzichtelijke manier, vanwege de indeling in thema’s, kennis met meer aspecten van de Engelse taal en cultuur; De belangrijkste doelen in deze cursus zijn het uitbreiden van de woordenschat en het verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid. Dit doen we onder andere door middel van oefengesprekjes.  Tegelijkertijd wordt meer grammaticale kennis opgebouwd zodat je weet dat wat je in het Engels zegt, ook correct is. 
Tijdens de lessen proberen we een zo prettig mogelijke en ontspannen leeromgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Mocht er sprake zijn van een drempel om Engels te spreken, zal deze hopelijk met succes overwonnen worden. 

 

 

Thursday September 23, 2021
15 lessons of 1 hrs and 15 min start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 239,00
Tutor: Ms. M.A.J. (Marja) van den Boomen
19:00 - 20:15
Location: Uden - Udens College (click here for address details)
Enrol >
M.A.J. (Marja) van den  Boomen
M.A.J. (Marja) van den Boomen