Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U816.22.3

Engels [->B1]

Engels [->B1]
Cursuscode: U816.22.3

Deze cursus is voor als je al enige basiskennis hebt van de Engels taal. Onder basiskennis wordt verstaan dat je in korte zinnen in het Engels iets kunt vertellen over bijv. je gezinssituatie, hobby’s en werk maar ook dat je kunt spellen, klokkijken en tellen. Bovendien klinkt de shit-regel niet onbekend en kun je onderscheid maken tussen tegenwoordige en verleden tijd. 
Aan de hand van de vier pijlers (spreken, luisteren, lezen en schrijven) wordt je kennis van de Engelse taal verbreed. Met de lesmethode maak je op een overzichtelijke manier, vanwege de indeling in thema’s, kennis met meer aspecten van de Engelse taal en cultuur; De belangrijkste doelen in deze cursus zijn het uitbreiden van de woordenschat en het verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid. Dit doen we onder andere door middel van oefengesprekjes.  Tegelijkertijd wordt meer grammaticale kennis opgebouwd zodat je weet dat wat je in het Engels zegt, ook correct is. 
Tijdens de lessen proberen we een zo prettig mogelijke en ontspannen leeromgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt. Mocht er sprake zijn van een drempel om Engels te spreken, zal deze hopelijk met succes overwonnen worden. 

 

 

Donderdag 22 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Mw. M.A.J. (Marja) van den Boomen
19:00 - 20:30
Locatie: Uden - Udens College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.A.J. (Marja) van den  Boomen
M.A.J. (Marja) van den Boomen
Marja is 30 jaar in het voortgezet onderwijs actief geweest en geeft sinds een aantal jaren nu Engels bij Volksuniversiteit Oss/Uden. "Het werken met kleinere groepen ervaar ik als zeer persoonlijk. Iedere cursist komt duidelijk in beeld, waardoor het makkelijker is om op diens niveau in te stappen. De samenwerking in de groep geeft de stimulans om de drempel over te gaan en op jouw niveau Engels te spreken. Door de uitdaging aan te gaan, kunnen we jouw kennis en vaardigheid verhogen en hoop ik jouw een stukje meer zekerheid te geven. I hope you understand that you're most welcome to my class and I hope to see you soon."