Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: U812.22.3

Engels [->A2]

Engels [->A2]
Cursuscode: U812.22.3

Deze cursus is voor als je al enige basiskennis hebt van het Engels. Er wordt van je verwacht dat je je voor de cursus al in het Engels voor kunt stellen, dat je in het Engels kan tellen en klokkijken en dat je een basiskennis hebt van de tegenwoordige tijd. Aan de hand van de vier pijlers van de Engelse taal wordt deze kennis in de cursus verbreed. Deze vier pijlers zijn: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Met de methode Fairway new worden al deze vier pijlers besproken. De methode laat je op een overzichtelijke manier kennis maken met alle aspecten van de Engelse taal.

In de lessen zul je aan de hand van alledaagse onderwerpen de taal leren. De methode is ingedeeld in thema's, deze thema's zijn food, holiday time en work. De belangrijkste doelen in deze cursus zijn het krijgen van een uitgebreidere woordenschat, het leren spreken in de tegenwoordige tijd en het leren spreken in de verleden tijd. Voorbeelden van specifieke dingen die je al leren in de cursus zijn in het Engels boodschappen doen, een bestelling doen in een restaurant, telefoneren, in eenvoudige termen praten over vroeger, vertellen over je plannen voor het weekend en praten over de vakantie te leren. 

 

Donderdag 22 september 2022
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00
Mw. M.A.J. (Marja) van den Boomen
Boek: Fairway new 2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Uden - Udens College (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
M.A.J. (Marja) van den  Boomen
M.A.J. (Marja) van den Boomen
Marja is 30 jaar in het voortgezet onderwijs actief geweest en geeft sinds een aantal jaren nu Engels bij Volksuniversiteit Oss/Uden. "Het werken met kleinere groepen ervaar ik als zeer persoonlijk. Iedere cursist komt duidelijk in beeld, waardoor het makkelijker is om op diens niveau in te stappen. De samenwerking in de groep geeft de stimulans om de drempel over te gaan en op jouw niveau Engels te spreken. Door de uitdaging aan te gaan, kunnen we jouw kennis en vaardigheid verhogen en hoop ik jouw een stukje meer zekerheid te geven. I hope you understand that you're most welcome to my class and I hope to see you soon."