Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 812.12.3

Engels [->A2]

Engels [->A2]
Cursuscode: 812.12.3

Deze cursus is voor als je al enige basiskennis hebt van het Engels. Er wordt van je verwacht dat je je voor de cursus al in het Engels voor kunt stellen, dat je in het Engels kan tellen en klokkijken en dat je een basiskennis hebt van de tegenwoordige tijd. Aan de hand van de vier pijlers van de Engelse taal wordt deze kennis in de cursus verbreed. Deze vier pijlers zijn: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Met de methode Fairway new worden al deze vier pijlers besproken. De methode laat je op een overzichtelijke manier kennis maken met alle aspecten van de Engelse taal.

In de lessen zul je aan de hand van alledaagse onderwerpen de taal leren. De methode is ingedeeld in thema's, deze thema's zijn food, holiday time en work. De belangrijkste doelen in deze cursus zijn het krijgen van een uitgebreidere woordenschat, het leren spreken in de tegenwoordige tijd en het leren spreken in de verleden tijd. Voorbeelden van specifieke dingen die je al leren in de cursus zijn in het Engels boodschappen doen, een bestelling doen in een restaurant, telefoneren, in eenvoudige termen praten over vroeger, vertellen over je plannen voor het weekend en praten over de vakantie te leren. 

 

Donderdag 23 september 2021
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Mw. S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
Boek: Fairway new 2 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
S.A.L. (Simone) te Lintelo-Ruzius
Mijn naam is Simone te Lintelo. Als docente Engels ben ik verbonden aan de Volksuniversiteit Oss. Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb lesgegeven in zowel de onder- als de bovenbouw van de Havo en het VWO. Ik werk nu sinds een aantal jaren voor verschillende volksuniversiteiten en doe dit met veel plezier. Het is erg leuk om mensen les te geven die zelf het initiatief hebben genomen om zich (opnieuw)te verdiepen in de Engelse taal. Mensen geven zich om zeer uiteenlopende redenen op voor een cursus Engels. Velen doen dit uit interesse, maar sommigen ook uit praktische overwegingen: omdat het handig is voor hun werk, omdat ze een reis naar Canada gaan maken, of omdat ze Engelssprekende schoonfamilie hebben. Iedereen is in welkom op de Volksuniversiteit. De sfeer is vaak erg ontspannen tijdens de lessen. We doen het immers allemaal voor ons plezier!