Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 825.23.1

Cambridge Engels Advanced [C1]

Cambridge Engels Advanced [C1]
Cursuscode: 825.23.1

In deze cursus wordt op de kennis die is opgedaan bij het halen van het Cambridge Certificate voortgeborduurd. Je zult tijdens de cursus bezig zijn met het nóg meer verbeteren van je Engels, na de cursus heb je het niveau om deel te nemen aan de Cambridge Advanced Exams. De Cambridge diploma's en examens zijn een bewijs voor de kennis en beheersing van de Engelse taal. Een officieel erkend certificaat van Cambridge University is zonder twijfel een vereiste voor iedereen die zijn of haar carrière naar een hoger niveau wil brengen. 

In de lessen word je voorbereid op de Cambridge Advanced Exams. Listening, writing, reading/use of English and speaking zijn de kwaliteiten waar de Engelse taal in de cursus zal worden onderverdeeld en waar je je gedurende de cursus allemaal in zal verbeteren. Bij alle onderdelen wordt een deel grammatica behandeld en is huiswerk een vast gegeven om het tempo en de inhoud van de les te kunnen volgen. 

Na de cursus ben je klaar om deel te nemen aan de official Cambridge Advanced Exams in juni. Deze examens bestaan uit dezelfde onderdelen als in de les behandeld zullen worden: listening, writing, reading/use of English en speaking.

Bij de cursus Cambridge Engels C1 is het examen NIET inbegrepen. Indien men examen wil doen kan men zich hiervoor zelf aanmelden. Dit examen wordt op diverse locaties en data afgenomen door het British council. Men is niet verplicht om het examen voor het Cambridge Certificate te doen. 

 

Maandag 30 januari 2023
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 399,00
Mw. C. (Catherine) van Amelsvoort
Boeken: Grammar in Use advanced, Gold C1 Advanced (New Edition) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 21:00
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
C. (Catherine) van Amelsvoort
C. (Catherine) van Amelsvoort