Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 862.22.3

Duits intensief [A2->B1]

Duits intensief [A2->B1]
Cursuscode: 862.22.3

De inhoud van de lessen bestaat voornamelijk uit uitleg over en oefenen met grammatica, spelling en woordenschat. We oefenen in alle disciplines: schrijven (dictees, zinnen, korte teksten), lezen en luisteren. Uitspraak en spreekvaardigheid krijgt ruime aandacht. Ook hiervoor geldt dat we beginnen met het formuleren van zinnen en de juiste aanspreekvormen. Daarna komen vrij spreken en het voeren van (telefoon)gesprekken aan bod. We richten de gesprekken zoveel mogelijk op levensechte situaties. 
De cursus is praktijkgericht, we oefenen met onderwerpen die je daadwerkelijk kunt tegenkomen. Van boodschappen en verkeerssituaties tot vakantie en werk. Er is ruimte voor persoonlijke inbreng.

Het tempo ligt hoog. Enige voorkennis van de Duitse taal of ervaring met het leren van talen is aanbevolen. 
Reken op minstens 1 uur huiswerk per week. Naast de voorgeschreven boeken is het handig om een setje pocketwoordenboeken en een grammaticakaart aan te schaffen. In de cursus wordt daar meer over verteld. De kosten hiervoor zijn beperkt.

Maandag 26 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 315,00
Dhr. H. (Hannes) Bukovec
Boeken: DAF Kompakt neu A1 - B1, Kursbuch - Klett Verlag, DAF Kompakt neu A1 - B1, Übungsbuch - Klett Verlag (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
H. (Hannes) Bukovec
H. (Hannes) Bukovec