Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 866.22.3

Duits conversatie gevorderden

Duits conversatie gevorderden
Cursuscode: 866.22.3

Deze cursus is voor als je al redelijk goed bent in Duits, maar hier en daar toch nog wat foutjes maakt of je woordenschat nog wat wil verbreden. Je bent al redelijk in staat gesprekken in het Duits te voeren. Over de alledaagse onderwerpen kan je over het algemeen wel meepraten, maar wanneer het over wat specifiekere onderwerpen gaat wordt het lastig. In deze situatie is het fijn om je Duits nog verder te verbeteren om uiteindelijk een dusdanig brede woordenschat te hebben dat je nagenoeg alles wel begrijpt. 

In de lessen komen de moeilijke grammatica regels nog een keer aan bod, ook de uitzonderingen op de regels worden weer behandeld. 

Woensdag 28 september 2022
24 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00
Mw. M.J.J. (Marie-José) Ras-Heessels
Boek: Essenz (klik hier voor meer informatie)

Het lesmateriaal wordt verzorgd door de docent.

19:00 - 20:15
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M.J.J. (Marie-José) Ras-Heessels
M.J.J. (Marie-José) Ras-Heessels
Ik woon in Berghem en werk al bijna 40 jaar als docent Duits. Daarvan heb ik 27 jaar met veel plezier lesgegeven op de Mavo St. Jan in Oss en nu al weer een aantal jaren bij Volksuniversiteit Oss. Uiteraard staan het leren spreken, lezen en schrijven van de Duitse taal centraal, maar ook kennismaken met de cultuur van het land zelf zal aan de orde komen. Daarbij mag natuurlijk de kennismaking met een stad als Berlijn niet ontbreken.