SPLASH!SPLASH! Culturele Doe-Drie-Daagse in Oss voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar

De culturele instellingen in Oss organiseren aankomende herfstvakantie opnieuw het gezamenlijke driedaagse evenement SPLASH!
De culturele Doe-Drie-Daagse SPLASH! is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en vindt dit jaar plaats op maandag 24 oktober, dinsdag 25 oktober en woensdag 26 oktober.

De jonge deelnemers gaan de herfstvakantie op een creatieve en actieve manier doorbrengen bij de culturele instellingen. Met verrassende workshops, theater, film én een ontdekkingstocht door de stad en het museum. Dit alles onder het overkoepelende thema tijdreizen.

Tijdens SPLASH! bezoeken de kinderen in groepen alle culturele instellingen. Bij elke instelling wordt een activiteit georganiseerd. Er zijn begeleiders dus ouder(s) of verzorger(s) hoeven de kinderen alleen maar te brengen en op te halen.
Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober duurt het programma van 9:00 tot 15:00 uur en op woensdag 26 oktober van 9:00 tot 12:30 uur.

Meedoen aan de Culturele Doe-Drie-Daagse SPLASH! kost eenmalig slechts 65 euro!

SPLASH! is een gezamenlijk initiatief van de culturele instellingen Bibliotheek Oss, cultuurpodium Groene Engel, Theater De Lievekamp, Museum Jan Cunen, Muzelinck Centrum voor de Kunsten, Stadsarchief Oss en de Volksuniversiteit Oss.

CursusDagStart
Lessen