Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 140.20.1

Indruk met Lef

Indruk met Lef
Cursuscode: 140.20.1

Ben jij ook wel eens onzeker over hoe jij gezien wordt? Bij deze cursus maak je kennis met de kracht van de eerste indruk en hoe je hier met lef zelf een positieve draai aan kan geven. Dit kun je toepassen in allerlei situaties in het dagelijks leven en ook in zakelijke situaties. Je zult je zelfverzerkerd en op je gemak voelen.

In de lessen ervaar je wat de invloed van jouw eerste indruk is. Je krijgt inzicht in processen en gedachten, hoe zien anderen jou? Je maakt een moodboard van jouw (kleding)stijl en favoriete kleuren, om je uitstraling wat beter te leren controleren. Je ontdekt je persoonlijke kledingstijl (verder) en hoe je dit in verschillende situaties kunt gebruiken.

Kortom, je krijgt meer inzicht in hoe je met lef een eerste indruk achterlaat en wat de eerste indruk is die anderen van jou hebben.

Maandag 9 maart 2020
2 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,00
Mw. R.J.M. (Lieke) Frencken - de Rooij
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
R.J.M. (Lieke) Frencken - de Rooij
R.J.M. (Lieke) Frencken - de Rooij
Lieke Frencken kent al jaren het belang van het maken van een goede eerste indruk. Je wordt altijd en overal gezien en onbewust beoordeeld over jouw verschijning. Na vele jaren een ander beroepsmatig pad te hebben bewandeld, nu eindelijk als Image Consultant aan de slag waar al jaren haar passie ligt. Zij gebruikt de kracht van NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) samen met persoonlijke kleurenanalyses en kledingstijladvies. Letterlijk en figuurlijk iemand in de spiegel laten kijken, helpt stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Ze is gecertificeerd NLP Master en opgeleid in Systemisch werk en organisatieopstellingen. Samen met de certificering Imageconsultant (o.a. kleurenanalyse, kledingstijladvies) geeft haar dit het complete pakket om zich professioneel bezig te houden met het begeleiden van mensen naar een treffende eerste indruk. Zorgen dat iemand zelfverzekerder wordt, zichtbaar durft te zijn, daar zich goed bij voelt en er goed verzorgd uitziet. Het is mijn passie mensen te helpen tot een treffende eerste indruk te komen. Te ontdekken hoe je op een succesvolle, positieve manier een onvergetelijke indruk achter kunt laten bij iedere ontmoeting.