Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 124.19.4

Blijvend anders | 3-daagse

Blijvend anders | 3-daagse
Cursuscode: 124.19.4

Je bent al jaren keihard aan het werk met jezelf. Je hebt al wel eens een vorm van therapie gevolgd, begeleiding gehad of je hebt ooit al eens medicatie geslikt en heeft het voor jouw gevoel toch niet geholpen, want je blijft terugvallen in oude patronen. Je beseft wel dat er iets moet veranderen, maar weet alleen niet hoe. Dan is de Driedaagse van 'Blijvend anders' echt iets voor jou!

Tijdens deze Driedaagse werken we voornamelijk met kennis- en inzichtoverdracht. Het brengt je direct naar de bron van je houding en gedrag. We gebruiken geen mind-truckjes, geen omwegen, geen therapie en geen methode die je vol moet blijven houden. Je hoeft ook niets te geloven of aan te nemen. Kijk, luister, voel, herken, vraag en ga aan de slag!

Zaterdag 9 november 2019
3 lessen van 6 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 375,00
Dhr. R (Rob) Droog
9:30 - 15:30
Locatie: Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
R (Rob) Droog
R (Rob) Droog
Rob Droog is al ruim dertig jaar werkzaam als hulpverlener, therapeut, docent en maatschappelijk werker. Tijdens deze 30 jaar heeft hij een model ontwikkeld waarin op heldere en snelle wijze de samenhang tussen denken, emoties, gevoelens en de invloed van het verleden wordt uitgelegd. Rob heeft hier ook reeds een boek over geschreven met de titel “blijven anders” omdat het model en de methodiek een mogelijkheid tot veranderen aanreikt waarin terugval eigenlijk niet meer hoeft voor te komen. Rob is met name gespecialiseerd problematiek veroorzaakt door een hoge mate van sensitiviteit of gevoeligheid.