Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 105.21.4

Assertiviteitstraining - vergroot je zelfvertrouwen

Assertiviteitstraining - vergroot je zelfvertrouwen
Cursuscode: 105.21.4

Deze cursus is voor als je het lastig vindt om in bepaalde situaties je mening te geven, je bent wat bang voor de reacties van anderen. Je leert om je grenzen aan te geven en te vertellen wat je echt wil.

In de lessen oefen je met hoe je in communicatie je grenzen aan kan geven, ook leer je hoe je je mening en standpunten deelt. Dit alles terwijl je iedereen in zijn waarde laat en de balans in de communicatie in stand blijft. Je maakt ook in het algemeen kennis met sterker in je schoenen staan, leer je assertief gedrag begrijpen en maak je kennis met effectieve communicatie. Je oefent met andere deelnemers in realistische oefensituaties en brengt de theorie direct in praktijk. Aan het eind van de cursus krijg je persoonlijke handvatten mee, welke je direct kunt toepassen in jouw leven.

Maandag 1 november 2021
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. M. (Martijn) de Jong
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Martijn) de Jong
M. (Martijn) de Jong
Martijn de Jong is, na jaren werkzaam te zijn geweest als manager in de zakelijke dienstverlening, werkzoekenden gaan begeleiden door middel van persoonlijke coaching. Vanaf 2005 is hij werkzaam als zelfstandig coach voor particulieren, medewerkers van organisaties en geeft hij trainingen binnen het bedrijfsleven op het gebied van motivatie en communicatie. Martijn is gecertificeerd NLP Master en opgeleid in Systemisch Coaching. “Het is mijn passie om mensen zich bewust te laten worden van hun kwaliteiten, ambities, persoonlijke doelen en hoe ze die vorm gaan geven in hun dagelijkse praktijk. “Overzicht leidt tot inzicht en geeft uitzicht.”