Cursusnummer:
341.24.1

Zakelijk tekenen

In een wereld waar beeldende communicatie steeds belangrijker wordt, is tekenen een krachtig instrument om complexe ideeën op een eenvoudige manier over te brengen. Deze training heeft als doel je de basisprincipes van zakelijk tekenen aan te leren en daarmee je visuele communicatievaardigheden te verbeteren.

Of je nu professioneel aan de slag wilt met zakelijk tekenen of tekeningen liever wilt gebruiken in het dagelijks leven; deze training biedt de juiste tools en technieken om zelfstandig mee aan de slag te gaan. Tekenervaring is niet nodig! We geloven namelijk dat iedereen in staat is om zijn ideeën visueel weer te geven.


Tijdens de training leer je hoe je eenvoudige en duidelijke beelden maakt die je boodschap versterken. Ook introduceren we slimme technieken om snel en efficiënt te tekenen, die je o.a. kunt inzetten bij besprekingen, presentaties en brainstormsessies.

Zakelijk tekenen is niet alleen een vaardigheid die anderen helpt om jou beter te begrijpen, maar ook een manier om zelf meer inzicht te krijgen in complexe vraagstukken. Het stelt je beter in staat om samen te werken, ideeën te verbinden en betekenisvolle gesprekken te voeren. Na deze introductietraining ben je in staat om je tekenvaardigheden toe te passen in verschillende situaties en je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Bij deze cursus wordt lesmateriaal verstrekt en een werkpakket om zelf te kunnen tekenen. De kosten hiervan bedragen € 15,- en dienen bij aanvang van de 1e les betaald te worden aan de docent.

 • 2 lessen van 2 uur , elke 2 weken. Toon details
  • 1: woensdag 28 feb 2024 - 19:30 – Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid – Klein Plein - 8 tot 10 personen
  • 2: woensdag 13 mrt 2024 - 19:30 – Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid – Klein Plein - 8 tot 10 personen
 • € 59,00 plus € 15,00 materiaalkosten, te betalen tijdens de eerste les.
 • Bart Jansen
 • Boeken Toon boek-info
  • Niet van toepassing
 • Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid Toon adres-info
  • Zakelijk tekenen

   Bij deze cursus wordt lesmateriaal verstrekt en een werkpakket om zelf te kunnen tekenen. De kosten hiervan bedragen € 15,- en dienen bij aanvang van de 1e les betaald te worden aan de docent.

Startdatum
Lesvorm