Cart

No products
Course number: 131.21.4

Schrijf je eigen boek

Schrijf je eigen boek
Course number: 131.21.4

Ongeveer een miljoen Nederlanders is een (creatief) schrijver of loopt met plannen om dit te worden.

Heb jij ook dat mooie idee, maar kun je de woorden nog niet vinden? Wil jij je levensverhaal op papier zetten? Of ben je misschien al begonnen aan je boek maar worstel je nog met de vorm?

In deze cursus leer je alles over personages, spanningsopbouw, show don't tell, de kunst van het weglaten en wat je nog meer nodig hebt om van jouw zinnen een boek te maken.

Of je nu de droom hebt om een boek uit te geven, je familiegeschiedenis op wilt schrijven, of gewoon plezier hebt aan verhalen die alleen voor je eigen gezin bestemd zijn, het maakt niets uit. Welke schrijver er ook in jou verborgen zit, samen met de docent en je medecursisten zal je de schrijver vinden die jij bent. 

In de cursus Schrijf je eigen boek werk je met zowel thuisopdrachten als opdrachten binnen de lesuren.

In deze zes lessen leer je niet alleen van de docent maar ook van elkaar. Elkaars werk lezen en daar feedback op geven is een belangrijk onderdeel binnen het lesprogramma. Je verhalen aan andere voorlezen, ze doorgeven, is kwetsbaar, maar wel essentieel voor een schrijver. Door elkaars werk te lezen en van feedback te voorzien leer je niet alleen van de meningen van anderen, je leert ook van de schrijfstijl van je medecursisten. 

 

Tuesday October 5, 2021
6 lessons of 2,5 hrs , every 2 weeks start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 165,00
Tutor: Ms. E.F.P.J. (Esther) van Boekel
Book: Niet van toepassing (click here for more information)
19:00 - 21:30
Location: Oss - Hooghuis ZuidWest, gebouw Zuid (click here for address details)
Enrol >
E.F.P.J. (Esther) van Boekel
E.F.P.J. (Esther) van Boekel
Esther Boek debuteerde in 2017 met haar spannende roman 'Geen kind meer' bij Uitgeverij De Crime Compagnie. Haar debuut werd met lovende recensies ontvangen en het boek werd door diverse boekenwebsites uitgeroepen tot een van de beste boeken van 2017. De beruchte en beroemde VN Detective en Thrillergids gaf 4 sterren aan 'Geen kind meer', een aantal dat maar aan weinig Nederlandstalige debutanten gegeven wordt. Haar tweede roman 'De perfecte moeder' verscheen in het voorjaar van 2019 en ook met dit boek gooit Esther hoge ogen. In november 2019 is haar derde roman, eveneens bij Uitgverij Hamley Books, verschenen.