Cart

No products
Course number: 141.21.4

Schrijf een goed persbericht

Schrijf een goed persbericht
Course number: 141.21.4

Af en toe heb je als vereniging, bedrijf of organisatie behoefte om in het nieuws te komen. Bijvoorbeeld om jubilarissen in het zonnetje te zetten, mensen uit te nodigen voor een evenement, of via een verslag terug te blikken op een activiteit. Alleen hoe zorg je er dan voor dat jouw bericht de krant haalt? Dat begint met het schrijven van een goed persbericht dat informatief, begrijpelijk en leesbaar is. 

In deze cursus ga je op een praktische manier aan de slag met het schrijven van een persbericht. Je leert rekening te houden met je publiek en welke elementen niet mogen ontbreken om tot een goed artikel te komen. Op die manier heb je de grootste kans dat de media je persbericht plaatsen en dat de (kranten)lezers het tot zich nemen.

Tuesday November 30, 2021
2 lessons of 2 hrs , every 2 weeks start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 39,00
Tutor: Mr. P.K.B. (Paul) Verstegen
Book: Niet van toepassing (click here for more information)
19:30 - 21:30
Location: Oss - Volksuniversiteit Oss (click here for address details)
Enrol >
P.K.B. (Paul) Verstegen
P.K.B. (Paul) Verstegen
Paul Verstegen werkt al tien jaar als redacteur voor een kleine uitgeverij in Noordoost-Brabant. In die functie ziet hij veel berichten voorbijkomen, de een wat beter geschreven dan de ander. In september 2017 is hij gestart aan de deeltijd opleiding tot tweedegraads docent Nederlands voor het voortgezet onderwijs.