Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 341.23.1

Schrijf een goed persbericht

Schrijf een goed persbericht
Cursuscode: 341.23.1

Af en toe heb je als vereniging, bedrijf of organisatie behoefte om in het nieuws te komen. Bijvoorbeeld om jubilarissen in het zonnetje te zetten, mensen uit te nodigen voor een evenement, of via een verslag terug te blikken op een activiteit. Alleen hoe zorg je er dan voor dat jouw bericht de krant haalt? Dat begint met het schrijven van een goed persbericht dat informatief, begrijpelijk en leesbaar is. 

In deze cursus ga je op een praktische manier aan de slag met het schrijven van een persbericht. Je leert rekening te houden met je publiek en welke elementen niet mogen ontbreken om tot een goed artikel te komen. Op die manier heb je de grootste kans dat de media je persbericht plaatsen en dat de (kranten)lezers het tot zich nemen.

Dinsdag 28 februari 2023
2 lessen van 2 uur , elke 2 weken aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 45,00
Dhr. P.K.B. (Paul) Verstegen
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
P.K.B. (Paul) Verstegen
P.K.B. (Paul) Verstegen
Paul Verstegen werkt al tien jaar als redacteur voor een kleine uitgeverij in Noordoost-Brabant. In die functie ziet hij veel berichten voorbijkomen, de een wat beter geschreven dan de ander. In september 2017 is hij gestart aan de deeltijd opleiding tot tweedegraads docent Nederlands voor het voortgezet onderwijs.