Inschrijfformulier

Geen bestellingen
Cursuscode: 140.22.4

Leren presenteren

Leren presenteren
Cursuscode: 140.22.4

Presenteren?

Zo oud als de weg naar Rome maar daarmee zeker niet makkelijk!
Actief leren én veel samen doen staan centraal in deze korte cursus.

Met een gezonde portie humor en (zelf)spot krijg je een praktische handreiking hoe je makkelijker je boodschap voor het voetlicht krijgt. Of je net begint met presenteren of meters gemaakt hebt, er is altijd ruimte tot verbetering. Met inspirerende voorbeelden krijg je meer inzicht in de diverse do’s maar ook de don’ts.

In blok 1 leren we elkaar wat beter kennen en staan we stil bij de achtergrond van een goede presentatie. Zo leer je in dit blok over het “waarom”, het bepalen van je doel en welke voorbereiding daarbij hoort. Ook kijken we naar geschikte hulpmiddelen en hoe structuur en opbouw hierbij helpt

In het 2e blok kijken we in de spiegel. We beredeneren vanuit de ontvanger maar kijken ook naar de zender. Hoe sta ik, hoe kijk ik, hoe praat ik, hoe gebruik ik mijn lijf en hulpmiddelen. We leren hoe we onze toehoorders bij de les kunnen houden. Interactie tijdens een presentatie is goud waard, maar diverse valkuilen liggen op de loer…

In blok 3 brengen we alles samen. Met de aangereikte punten van de voorgaande blokken brengen we het geleerde in de praktijk. De waardevolle feedback van je cursusgenoten leidt tot een significante verbetering van je presentatie en je presentatievaardigheden!

Dus…

Na het volgen van deze cursus:

  • Presenteer je met meer gemak
  • Weet je waar een goede presentatie aan moet voldoen
  • Kies je de juiste aanpak en stijl bij het presenteren

Deze cursus is bedoeld voor eenieder die weleens presenteert of moet gaan presenteren en zijn/haar vaardigheden en vertrouwen hierin wil vergroten.

Maandag 7 november 2022
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 75,00
Dhr. D. (Devlin) Matagora
Boek: Niet van toepassing (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:30
Locatie: Oss - Volksuniversiteit Oss (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
D. (Devlin) Matagora
D. (Devlin) Matagora
Devlin Matagora is als projectmanager gewend voor verschillende groepen te spreken. Zo geeft hij presentaties en lezingen aan collega’s, directeuren en managers, bestuurders van gemeentes en provincies, maar ook aan bewoners of belangengroeperingen. Kenmerkend aan zijn stijl is het presenteren vanuit eigenheid waarbij de boodschap aansluit bij de doelgroep.